DakgootVoordeel.nl

Veilig betalen

iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u van het afrekenproces doorgeleid naar uw eigen internetbankierenomgeving voor het uitvoeren van uw betaling.

 

Mister Cash is een van de meest gebruikte betaalmethoden voor online betalen in België.

Een betaling met Mr. Cash is zeer eenvoudig. In het afrekenproces selecteerd u Mr. Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u de betaling via uw eigen bank voltooien.

 

Betalen onder rembours


Betalen onder rembours gaat als volgt. Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging van de bestelling met een digitale factuur. Daarna komt de vervoerder met de bestelde producten bij u langs (alleen tijdens werkdagen), waarbij u, na betaling van het totale remboursbedrag , de producten in ontvangst kunt nemen.
Let op!

  • Remboursbestellingen worden niet op zaterdag bezorgd.
  • U dient de vervoerder contant en gepast af te rekenen.
  • U dient thuis te zijn en de bestelling zelf in ontvangst te nemen.
  • Wij rekenen voor remboursbetalingen ook extra betaalkosten aan u door.

Betaalkosten rembours
Voor remboursbetalingen rekenen we € 11,95,-. Deze extra kosten worden in rekening gebracht vanwege de extra administratieve kosten plus de kosten die de vervoerders rekenen voor deze manier van betalen. Uiteraard maken we dit bedrag altijd duidelijk kenbaar tijdens het betaalproces.