Verzenden & afhalen

Wat zijn de verzendkosten?

Adres in Nederland

€ 7,50 excl. BTW - bestellingen met artikelen binnen 1 meter
€ 29,50 excl. BTW - bestellingen met artikelen langer dan 1 meter
Gratis verzonden bij bestellingen vanaf € 200 excl. BTW

Adres in België

€ 19,50 excl. BTW - bestellingen met artikelen binnen 1 meter
€ 39,50 excl. BTW - bestellingen met artikelen langer dan 1 meter
Gratis verzonden bij bestellingen vanaf € 250 excl. BTW

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

In het afrekenproces kunt u eenvoudig uw gewenste leverdatum kiezen. Indien u geen datum kiest dan wordt uw bestelling automatisch zo snel mogelijk geleverd. (voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!)

Niet thuis, wel leveren?

Er is niemand thuis, maar u wilt uw bestelling wel geleverd hebben (bijvoorbeeld Op de oprit, in de tuin, of bij de buren)? In ons afrekenproces kunt u dit aangeven als opmerking voor bezorger. Wij  brengen de chauffeur op de hoogte waar er gelost mag worden.

Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij werken samen met een vervoerder. De routes worden op de avond vooraf de dag van levering gemaakt. Wij sturen u vroeg in de ochtend op de dag van levering een mail met een tijdsindicatie. Bestellingen binnen 1 meter worden met PostNL vestuurd. Bij deze bestellingen ontvangt u een track&trace code om uw bestelling te kunnen volgen.

Droog bewaren voor montage.

Wij adviseren het zink droog te bewaren voordat het gemonteerd worden. Op deze manier voorkomt u dat er witroestcorrosie ontstaat. Witroestcorrosie is een aantasting van het zink doordat het nat is geworden door bijv. regenval. Mocht er onverhoopt wel witroestcorrosie ontstaan dan kunt u dit evt. verwijderen door middel van een borstel, rvs spons of een schuurmachine. Zink wordt in eerste instantie glimmend aangeleverd. Na een aantal regenbuien ontstaan er eerst wat vlekken. Na verloop van tijd krijg het zink een patinalaag. Dit is een natuurlijke beschermlaag die een steeds meer egale grijze kleur krijgt. Zink is een natuurproduct en alle weersinvloeden hebben invloed op het materiaal. Dit proces is altijd van toepassing bij blank zink van elk merk en elke leverancier. Het is inherent aan het materiaal.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, dat kan! Als u vandaag voor 16.00u bestelt, kunt u de bestelde artikelen de volgende werkdag vanaf 13.00 afhalen op onderstaand adres.

Afhaaltijden

Ma-Vr: 8.00 - 17.00 uur
Za: 9.00 - 12.00 uur
Zo: Gesloten

Afhaaladres

Dakgootvoordeel.nl
Scheltseweg 6
5374 EB Schaijk